Vergaderen Leiden

City Resort Leiden ligt tussen het centraal station en het LUMC in Leiden. Het veelzijdige congrescentrum is de perfecte locatie voor uw vergadering in Leiden.Er is een ruime parkeergelegenheid direct onder het (Level) gebouw en het vergadercentrum heeft een capaciteit tot 750 personen. City Resort Hotel Leiden heeft 117 kamers.
Heeft u specifieke wensen voor de invulling van uw vergadering? Bijvoorbeeld het toevoegen van een exclusief diner, borrel, een teambuilding moment of een hotelovernachting?  Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.

Bekijk de capaciteit en tarieven van onze vergaderzalen.

Nieuw Meeting & Event Center

Op dit moment wordt er een nieuw meeting & event center gerealiseerd op de 5e etage. Onze vergadergasten op de 1e etage, waar onze huidige vergaderzalen zich bevinden, ondervinden geen enkele hinder van de werkzaamheden op de 5e etage.
De verwachting is dat Meeting & Event Center Leiden in de tweede week van het nieuwe jaar (2019) wordt geopend.

Meer info over dit nieuw Meeting & Event Center

Het congrescentrum van City Resort Leiden is een sportieve en duurzame businesspartner wanneer u op zoek bent naar een totaalpakket met professionele sfeervolle ruimtes om te vergaderen. Naast ruime hotelkamers beschikt City Resort Leiden over een uitgebreid fitnesscentrum, een groot wellnessresort en twee restaurants.

City Resort Leiden is voorzien van moderne faciliteiten zoals WiFi, climate control en heeft de professionele begeleiding veel ervaring met het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Dit alles om uw vergadering, meeting of congres zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast een teambuildingactiviteit of een groepsles in Body Balance, kunt u bijvoorbeeld uw vergadering ook uitbreiden met een ontspannen beautybehandeling.

Bereikbaarheid
Gelegen in het centrum van Leiden, direct naast Centraal Station Leiden en het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum).
Vanwege de centrale ligging is City Resort Leiden goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Vanuit alle richtingen stoppen er treinen op station Leiden Centraal  en vanaf de snelwegen is het centrum van Leiden goed te bereiken met de auto.
Parkeergelegenheid
Het hotel beschikt over een grote ondergrondse parkeergarage (tegen betaling) direct onder het gebouw met een lift naar alle verdiepingen.

Arrangementen
Actief vergaderarrangement (v.a. € 65,00 per persoon)
4-uur meeting package 1 dagdeel (€17,50 per persoon)
8-uur meeting package 2 dagdelen (€57,50 per persoon)
Bekijk de vergaderarrangementen>

Capaciteit en tarieven  meeting rooms Leiden.